COLE VALLEY EDWARDIAN

 

Involved in this project from the early stages of renovation, fix interiors was asked to help the young family create their 'forever home'. The skylight in the dramatic new central stair case allows light to flood through the center of the home - creating constantly changing patterns on the walls and floors. To enhance this effect and continue it through the home, we introduced bold accent walls, graphic wallpapers and subtle, large scale painted wall patterns, thus creating a playful backdrop for the comfortably modern furnishings 

Cole Valley Entry
Cole Valley Entry
press to zoom
Cole Valley Living Room
Cole Valley Living Room
press to zoom
Cole Valley Great Room
Cole Valley Great Room
press to zoom
Cole Valley Great Room
Cole Valley Great Room
press to zoom
Cole Valley Master Bedroom
Cole Valley Master Bedroom
press to zoom
Cole Valley Girl's Bedroom
Cole Valley Girl's Bedroom
press to zoom
Cole Valley Library
Cole Valley Library
press to zoom
Cole Valley Laundry Room
Cole Valley Laundry Room
press to zoom